Geç Kalınmış Bir Yazı: PayU

No Comments

Herkese merhaba,
Bir süredir yazdığımı zannettiğim ama aslında yazmadığımı farkettiğim “:)” bir konuyu paylaşmak istiyorum. PayU!

Malumunuz e-ticaretin en sancılı kısımlarından biri de sanal posların aktif hale gelme sürecidir. Genelde bankaların uyguladığı prosedürler sebebiyle bu işlemlerin tamamlanması uzun sürebilmektedir. Tek tek bankalara başvurmanız, formlar doldurmanız ve onay sürecine girmeniz gerekmektedir.
Onay sonrası her e-ticaret yazılımının farklı ihtiyaçları olmasından dolayı ayrıca kurulum yapılması ve bunların kontrollerinin tek tek sağlanması gerekmektedir. Örneğin 4 banka ile anlaşma yapmanız halinde bu 4 banka ile ayrı ayrı görüşmeniz ve tüm işlemleri 4 defa yapmanız gerekmekte. Satışların kart seçeneklerine etkisini de göz önüne aldığımızda bu sayının daha fazla olması da gayet normal karşılanabilir.
Ancak PayU sayesinde bu işlemleri daha kısa sürede ve daha kolay gerçekleştirebilirsiniz. Tek bir başvuru ile 6 adet bankanın sanal posuna sahip olabilirsiniz. Hatta bu poslarda taksit seçeneklerini açabilir, ödemeleri tek bir ekrandan kontrol edebilirsiniz.
Konuyu bitirmeden önce bir de PayU’nun kendini nasıl anlattığını inceleyelim;

Sanal POS, işyerlerinin ürünlerini internet üzerinden satışa sunmalarını sağlayan, bankalar tarafından kurumlara sağlanan bir hizmettir. Ürün ve hizmetlerinizin satışını kredi kartıyla, online olarak yapmak istiyorsanız sanal POS’a sahip olmak için yetkili bankalara başvuruda bulunmanız gerekir. Elektronik ticaret yapmak isteyen her işyerinin sanal POS’a ihtiyacı vardır. Her banka için ayrı ayrı sanal POS başvurusu yapmak işletmeler için zaman alıcı ve maliyetli bir süreçtir.
PayU ile sanal POS almanıza gerek kalmadan, tek bir sözleşme ve entegrasyonla 6 markanın (Bonus, World, Axess, CardFinans, Maximum ve AsyaCard) sanal POS’una kolayca sahip olabilirsiniz.
PayU sistemini iki şekilde entegre etmek mümkündür:
a. Ortak Ödeme Sayfası – Detaylı bilgi için tıklayın.
b. API ile Özelleştirilebilen Ödeme Sayfası – Detaylı bilgi için tıklayın.
PayU’nun sahip olduğu sanal POS’ları kullanarak ürün ve hizmetlerinizi en hızlı şekilde kredi veya banka kartı sahiplerine sunarsınız. Sanal POS komisyon oranları ve ücretlendirme için tıklayın.

Bir e-ticaret danışmanı olarak uzun süredir e-ticaret, SEO ve Google Ads gibi konulara kafa yoruyorum. Bildiklerimi ve öğrendiklerimi de sizlerle paylaşıyorum. E-ticaret siteniz varsa ve e-ticaret danışmanlığı ya da Google Ads yönetimi hizmeti almak istiyorsanız tarafıma iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz.

Hakkımızda

Dijital pazarlama ve e-ticaret üzerine bilgilerimizi ve öğrendiklerimizi paylaşıyoruz, çünkü paylaşmayı seviyoruz :)

Dijital pazarlama ve e-ticaret danışmanlığında edindiğimiz tecrübeyi markanız için değerlendirelim.

Daha fazla blog yazısı

Tümünü Göster
No Comments

Yorum Bırakın